Træner med endosonography

Den bedste online personlig træner, kan findes her på vores side. ”Jamen altså, man bliver da, altså man bliver jo selvfølgelig frustreret over det, på hans vegne, fordi at det, altså, man bliver jo bare, altså træningen begyndte selvfølgelig at blive ineffektive, det er jo så hvad det er, men det er jo mere bare det, at kunne se ham, øh, altså være så fysisk, og psykisk påvirket af det. Det var jo ikke, det var jo ikke behageligt, når man ikke følte, at man kunne hjælpe ham”.

”Jamen altså, så føler man sig da, så kan man da godt begynde at føle sig så-dan lidt, øh, altså man vil jo, jeg brænder jo for det her fag og passion, og alt sådan noget, jeg er resultatorienteret, så hvis det er sådan, at resultaterne i en periode udebliver, jamen så er det jo selvfølgelig ikke specielt sjovt, for at sige det mildt. Øhm, for man føler også, at de har nogle forventninger til en jo, at: ”hvorfor sker der ikke noget her?”, øhm, så det er jo selvfølgelig, det er jo træls, når man føler, at man virkelig har prøvet alt, og så der fortsat ikke sker noget” (619)

”(…) nu skal du i gang med at lave de her forskellige log, eller du skal lave, udfylde det, så vi hele tiden kan følge i din udvikling. Jamen så folk de siger: ”jamen det kan jeg jo sagtens snyde med”, så er det jeg siger: ”det kan du sagtens, men altså vi er jo interesseret i, jeg er her jo egentlig for at hjælpe dig, jeg prøver jo ikke på nogen måde at dømme dig, altså hvis vi skal lige-som, øh, vi er jo interesseret i at finde noget du rent faktisk kan gøre på dag-ligbasis og opnå et resultat ved”” (651)

PT 5

”En udfordring det er kommunikation. At når jeg fortæller dem noget, at de forstår det samme, som jeg forstår ved det. En anden udfordring, det er selv-følgelig, den allermest klassiske, det er, gør de så det, altså, compliance. Og den er jo, den er jo alle personlig træners, øhm, største udfordring, eller ikke største, men en stor udfordring, selvfølgelig fordi, alle kan sikkert sige noget, at hvis du gør sådan, og sådan, og sådan og sådan, og sådan, så sker der no-get” (302)

”(…) men jeg ved ikke om jeg vil kalde det udfordringer, det er bare en situa-tion, altså hvor meget kan folk træne, det er tit folks, det er ikke mine udfor-dringer det er deres udfordringer” (319)

”Folk ved som regel godt, når de har, ikke har fulgt det de skal, men øhm, jeg er relativt sikker på der bliver løjet rigtig, rigtig meget. Men det ved man også fra, studier på mad, kostdagbøger for eksempel, de er enormt upræcise både fordi folk de lyver og fordi folk de også glemmer bare, når ja så var der også lige den der ting, jeg spiste som jeg bare spiste uden at tænke over det”

”Så det handler meget om, at være lidt menneskelæser” (355)

(F) Ja, og hvor, hvordan er du blevet det?
(R) Mh. Ja hvordan er man blevet det… Erfaring, øhm. (pause) det bliver

man jo også, en del af erfaring er måske det der er erfaring, hvis man har
nogle der ikke sker noget, og de siger det går fint, og så bliver man jo nødt til
at borer lidt ind (356)
”Jeg føler mig rigtig godt klædt på, fordi jeg har set rigtig gode resultater med
en stor procentdel af mine klienter, så,
det ser jeg ikke som noget problem, der er nogen ting jeg bare tager afstand
fra, fordi det er ikke mig eller det gider jeg ikke for eksempel, det er også ble-
vet rigtig populært at stille op i fitnesskonkurrencer, det er som udgangspunkt
ikke noget jeg gider at hjælpe folk med” (637)
”(…) hvis de føler de ikke har opnået det de gerne ville, så fortæller jeg dem,
”Jamen har du, du har ikke lavet de her mange ting. Hvis du kun har” igen så
snart folk de siger det går godt, så det, det måske 70 % compliance, det synes
de er godt, men alle de der småting, det betyder meget, 70 % compliance det
ikke altid lig med 70 % resultater, det er måske lig med 40 % resultater, fordi
igen alternativet det er tilbagegang altså” (869)
”(…) det er mit største issue, det er at folk de har urealistiske forventninger
på kort tid, og nogle gange kan det godt være, jeg har sagt til dem, vi kan
godt prøve, men måske og måske ikke” (878)

Erfaringens betydning for den personlige PT 1
træner og oplevelsen af at være klædt på ”Jeg synes jeg er god til at arbejde. Jeg er god til at møde folk hvor de er. Og
jeg er god til at skabe resultater, hvis folk gør hvad jeg vil have” (733)
”Fordi jeg har haft meget succes, det kører rigtig godt, jeg har ikke skulle
ringe til fremmede klienter i over 2 år, de er bare kommet til mig efter navn,
jo nogen gange kan det jo godt være, hvis jeg får et nummer, hvis de har
spurgt efter mig, at jeg ringer til dem, men primært, kommer de til mig, så det
føler jeg ligesom en succes der snakker for sig selv, at jeg ikke selv behøver
gå ud at shanghaje kunder mere, men at de selv stille og roligt selv kommer”
(748)
”De første par år som træner, det gik godt, men jeg sgu også arbejdet for det.
jeg har promoveret mig selv, og jeg har ringet til folk, og jeg har givet gratis
træninger for at folk kunne se det” (759)
”Der var lige op- og nedture på nogle af tingene, fordi der var nogen forskel-
lige stresset ting, men de tabte sig begge to, og så side godt ud på deres bryl-
lup, og faktisk holdt det lige siden, så der fik jeg også bryllupskort, og alt mu-
lige ting fra dem, og sådan nogle ting. Så det var meget hyggeligt, at få lidt
credit for nogen af tingene, for det er også en af grundene til at jeg godt kan
lide mit arbejde, det er at se når folk bliver glade for det, og de, ja får det
bedre med sig selv ved det (880).

Endosonography brug for mere hjælp end jeg kan tilbyde” (290)