En billig personlig træner til dig

Hvis du vil ændre dit liv med en god og billig personlig træner, så kontakt os på email: [email protected] – Vi tager kun 5 klienter om måneden og vi har 1 plads tilbage for denne måned.

Vores hjemmeside er stadig under konstruktion og forventes at være klar i Juni.

”Det, det har jeg det okay med, jeg har fundet ud af, hvor normalt det er. Nu har jeg selv stillet op, og sådan noget, jeg ved hvor svært det er at finde balance, og komme tilbage til noget der her, eller kommet tilbage til, hvad kan man sige, et normalt liv efter man har haft så meget struktur, og har haft ét mål i mente, når man så ikke længere har et specifikt mål og noget at arbejde hen imod, og det hele bliver sådan lidt vag, hvorfor så spise ordentligt, og hvorfor må man ikke hygge sig, så får man ikke helt, altså alt andet er tykt, når man har været, haft lav fedtprocent” (780)

”(…) jamen det har været, hvis, spiseforstyrrelser, anoreksi, bulimi. Person-lighedsforstyrrelser har jeg sgu også oplevet, det har jeg faktisk en med nu” (795)

”Ellers kan det være noget med skader, så der er også derfor vi har fået en samarbejdspartner med osteopat, og jeg nu har fået en fys ind, fordi at så kan

vi håndtere kunderne, også skader, og sende dem et sted hen, for hvis de har et eller andet med hoften eller de har et eller andet med knæet og et eller an-det med skulderen, så er det bare rart at kunne henvise til sådan nogen det er kompetente, og ikke bare gætte sig frem” (812)


Jeg tror mine grænser går, når det bliver sådan spiseforstyrrelser” (843)

Altså ligeså snart det er noget der hedder spiseforstyrrelse, så er mit krav, at de arbejder med psykolog ved siden af (876)

”Hvis det er noget der påvirker dem lige nu, og hvad kan man sige, og op i nuet, så kan jeg så vidt, til en vis grad godt, snakke lidt om det og anbefale et eller andet, men hvis det er noget der dykker dybere end, sådan inden for den sidste måned, så synes jeg ikke, at jeg skal dykke ned i det. Med mindre, altså dødsfald og sådan noget, det er jo ikke fordi at det kræver en psykolog, men det kræver nok bare en anden og snakke med det om det, men de må gerne snakke med mig om det, hvis de har brug for det, men, men det er jeg nok ikke den bedste til. Og så ved skader og, hvis jeg ikke har nogen fysiotera-peutisk baggrund, eller nogen kurser i det, så skal jeg bare henvise dem vi-dere” (895)

”Det har jeg det egentlig okay med, det ansvar jeg har overfor dem, der føler jeg mig kompetent nok, til at, at ligesom, ligesom de ting jeg sætter dem til at gøre, de ting jeg snakker med dem om, det har jeg det fint med. (pause) Og skulle, jeg ved ikke om man skal snakke rollemodeller, men jeg prøver da også på, at altid at teste de ting af, som jeg sætter dem til” (921)

”Ja, jeg føler at jeg har et ansvar, i forhold til at levere noget, noget der, altså nu hedder det jo personlig træner, levere noget der er personligt, individuelt, sådan så det ikke er noget, der nødvendigvis passer til en anden, med mindre deres case er helt ens. Selvfølgelig er der mange ting der kan gå igen, men det skal være, personligt, og ja individuelt tilpasset kost, træning” (941)

”Vi pensler det ud, så nogen synes det er åndsvagt, og andre synes, at det er sgu, at det er sgu meget rart at vide, men hellere for meget information end for lidt information. Men typisk finder man ud af det hen ad vejen.muligt” (1030)

PT 3

”Altså sørge for at de udfører det korrekt og støtter dem og vejleder dem. Det kan også være noget samtaler med dem, noget motivationssamtale, noget

93

kostvejledning og så videre” (55)

”Og siger, men hvis det er nogle der har nogle skader, så må jeg jo se, om det er noget jeg kan gøre ved eller om jeg skal anbefale dem at gå videre til en fysioterapeut for eksempel” (543)

”Så ens grænser ligger jo der hvor man, man, det man brænder for, det er det man skal vejlede og specialisere sig inden for, men det er en god ide at speci-alisere sig i noget” (1010)

”Jamen det har jeg. Nu har jeg jo ham her, der igen, overtræner helt vildt, og jeg ligger lige på grænsen og jeg har sagt det til ham, at han skal fandme lytte efter, fordi jeg, jeg har vil ikke hjælpe ham, hvis han ikke gør, som jeg siger, og jeg vil ikke stå, sætte navn på det” (1032)

”Det er der nogle, der ikke rigtig forstår, fordi de tænker i penge, men jeg er ligeglad med pengene, hvis jeg ikke, hvis jeg har et forløb, hvor jeg ikke kan stå inde for det, så vil jeg ikke, så vil jeg hellere droppe de penge og så til gengæld ikke have et dårligt ry, og så på den måde senere kunne få flere ind” (1039)

”Og da jeg sådan havde siddet og snakket lidt med hende, der kunne jeg bare fornemme, at det her det er sgu ikke, øhm, det, det kommer ikke til at blive godt. Øhm. Og jeg kunne mærke det helt ned i maven, den her den, den skal jeg ikke sige ja til” (1052)

”Så ved at jeg sagde nej til en, så fik jeg to. Og det var en meget god handel kan man sige” (1088)

”Og så tænkte jeg, jeg skal have fat i min kollega, og så skal jeg have ham til at overtage hende” (1113)

”Så der havde jeg jo egentlig sagt nej til hende, men så fik jeg jo så noget samarbejde med min kollega, og fordi jeg har gjort sådan, så har jeg også fået meget respekt både fra hvad hedder det, klienterne, men også fra min kol-leragers side, han kom også direkte hen til mig og sagde, det der det var sgu, respekt for det” (1154)

BINGO BANKO FOR EN VIGTIG SAG …

  1. MARTS 2019 · BØRN OG FAMILIE DAG HVERDAG

De sidste 3 år har vi været til Bingo banko – for Børrecancerfonden. Jeg HADER kræft – og er desværre berørt af den forbandet sygdom helt tæt på lige for tiden – og det er slet ikke til at holde ud at tænke på hvor mange børn der hver år må kæmpe sig igennem et sygdoms forløb af det aller hårdeste af slagsen. Det er derfor en vigtig sag for mig at sætte fokus på – og kan jeg hjælpe bare en lille smule til at de får et bare lidt bedre forløb, gør jeg det til en hver tid. Vi skal derfor afsted til Bingo banko for 4. gang i år. Sidste år havde vi også Morfar og hans…
SKRIV ENDELIG EN KOMMENTAR BØRN OG FAMILIE DAG HVERDAG METTE EDLUND
LÆS MERE
VI FLYTTER ..

  1. FEBRUAR 2019 · BØRN OG FAMILIE DAG HVERDAG MOR LIVET SHOPPING

Vi skal flytte! Jeg svor jeg aldrig skulle flytte i hus igen. Og jeg svor at der skulle gå mange år før jeg gad flytte igen. Men man har vel et standpunkt til man tager et nyt. Med 3 unger der vokser og en hund der har energi som var han stadig hvalp, har vi det sidste års tid godt kunne mærke at pladsen i en lejlighed (og manglende ude områder) har været lidt klemt. I starten af Januar fik vi et tilbud vi ikke kunne sige nej til – og det betyder at vi skal flytte … i hus! Lige nu bor vi i en stor lejlighed på 150 kvm midt på Banegårdspladsen i Århus C –…
SKRIV ENDELIG EN KOMMENTAR BØRN OG FAMILIE DAG HVERDAG MOR LIVET SHOPPING METTE EDLUND
LÆS MERE
GODE (OG BILLIGE) SPORTS BH´ER TIL OS MED (STØRRE) BARM

  1. JANUAR 2019 · DAG HVERDAG KONKURRENCE ATLET SHOPPING TRÆNING UDSALG

Jeg har en relativ stor barm (80DD) og synes ofte at sports BH´er (og BH´er generelt) bliver super “konet” når de kommer over en C skål. Så når jeg finder en model der sidder godt, og som fremhæver min barm istedet for at klemme den – eller give mig bryster i armhulen (you know what I mean hvis du har en stor barm) så køber jeg den i alle farver – og deler gerne ud af mine shopping tips. Jeg har samlet nogle af mine yndlings .. og så er de overn i købet alle sammen på tilbud. Pink/rosa farvet BH Multifarvet (den jeg har på på billederne) BH Rød/blå farvet BH Jeg har dem alle i str 12-14 /…
SKRIV ENDELIG EN KOMMENTAR DAG HVERDAG KONKURRENCE ATLET SHOPPING TRÆNING UDSALG METTE EDLUND
LÆS MERE
BIKINIER TIL SPOTPRIS

  1. JANUAR 2019 · DAG HVERDAG SHOPPING UDSALG

Jeg har en KÆMPE svaghed for bikinier – og de af jer der kender mig, ved at jeg på en ferie på 14 dage nemt kan have en ny bikini på hver dag. Jeg vil tro jeg har 25 bikinier og jeg elsker hver og een. Bikinier er ofte ret dyre her i Danmark – og jeg har ofte købt på ebay, wish – og andre UK og amerikanske webshops. Da jeg var i Thailand i december postede jeg nogle billeder i bikini og fik SÅ mange henvendelser på netop den bikini. Derfor tænkte jeg lige at lave et link til hjemmesiden hvor jeg har købt den efterspurgte bikini. Bikinien kan købes HER til den sølle pris a 14 dollars….