gillelejetennis og træner online

En billig personlig i københavn. Det føler jeg, at de er, ellers så finder jeg det, det kan godt være det kan være det svært på tekst, at få ordene frem, men så spørger jeg ind til det på mødet. Det er rimelig hurtigt letlæseligt, hvis de ikke har været helt ærlige omkring det, og hvis de, de skal også lave kostregistrering, og man kan også hurtigt se, at hvis der kommer en på 150kg, og der står ikke slik og cola og de der ting, så ved man også godt, der er noget han har undladt, eller også har han haft nogen virkelig gode dage, men så har han løjet for sig selv, og har haft kun 3 gode dage, og så er det de dage han har reporteret til mig. Men folk underreporterer også jo. Det ved man, 30% ca.” (287)

”(…) men de udfordringer de har, det er at vi skal lave noget, de kan, de kan holde størstedelen af tiden kostmæssigt og også træningsmæssigt” (328)

”Jeg oplever det kan være udfordrende eller sværere i starten, og lave et træningsprogram der passer godt til dem, også i forhold til hvilket spilt de skal have, og hvor meget volumen der skal være, i forhold til hvor meget de lige-som kan håndtere” (342)

”(…) så udfordringen er nok, at finde noget de, de kan holde, i forhold til at man ikke kender dem så godt, og så kan det være, at der dukker nogen ting op i deres liv, og så ændre det sig, og så må man lave en ny planer” (260)

”Det påvirker mig ikke personligt, selvfølgelig er det da trist for dem, og spørger om, eller siger til dem, om de har brug for at snakke om det, men det er nok ikke mig de vil gå til, hvis det er” (373)

”Det er svært at sige, om det er en udfordring, men at styre hvad der sker i andre folks liv, det kan gøre, at de, de må ændre sig, så hvis man har ligesom, har fire ben at stå på, man har sit job og man har sin træning, og man har sin, ja det ved jeg ikke, sit parforhold og sit barn, og hvis der er en af de parame-ter der lige pludselig ændrer sig, man bliver fyret, eller man slår op, eller så-dan noget. Det ændrer bare tit på alle de andre, så bliver det ustabilt et sy-stem” (630)

”Der følte jeg, der har jeg i hvert fald følt mig, at jeg var sådan lidt udfordret i den forstand, at det, jeg kan ikke helt opfylde hendes behov, men jeg gør jo mit bedste, og jeg tror mere hun, hun er forvirret selv, end jeg er forvirret. Jeg tror ikke hun er, jeg tror bare ikke helt, hun kan ikke få de resultater hun øn-sker, med det hun er villig til at ligge i det. (F) Hvordan påvirker det dig?

(R) Jeg har, jeg føler, jeg har følt mig lidt ukompetent nogen gange, og så igen, jeg har vidst, at det jeg har, det jeg har kastet i hovedet af hende var godt, men jeg har følt mig lidt ukompetent forhold til at, nu har hun ikke fået de resultater hun ønskede” (750)

99

”Og der kan man godt. Jeg vil ikke sige nu, at jeg føler mig så ukompetent omkring skader osv., men mere bare det, at jeg føler mig ikke kompetent nok til at håndtere dem og så sender jeg dem videre” (823)

PT 3

”For som træner skal man jo selv sørge for at få kunder, men du skal også sørge for og lave programmerne og sørge for at holde i gang i dem du har, men på et eller andet tidspunkt så skulle du jo gerne ende med at have dem, hvor de er mere eller mindre selvkørende” (94)

”Men det gør jo selvfølgelig at jeg skal være opmærksom på at få nogle ind, så hvis, hvis jeg glemmer og lige holde fokus på det og tænker frem og siger ”Okay, jeg har en der stopper her, men jeg skal have en ny en ind.” Jamen så pludselig så har jeg et hul, hvor der ikke er nogen. Og så kommer jeg bagud med timer. Så det er virkelig med at være opmærksom på det hele tiden, og så prøve at være forude” (112)

”Der er jo nogle der tror, at når man har en personlig træner, så kan man egentlig bare læne sig tilbage og vente på at resultaterne kommer, fordi, nu har jeg jo en træner” (200)

”Jamen det er jo træls, fordi man regner med at man kan flytte dem. Men altså, det er jo igen heldigvis ikke ret mange jeg har oplevet det på. Men der er da nogle hvor man tænker, når okay, det kan godt være jeg lige skulle have droppet den her klient her. Fordi det. Det er jo også vigtigt som træner, at man virkelig føler, at man gør en forskel og at man er engageret, når man har en klient, fordi de betaler trods alt en del penge, for at man står der. Men hvis man kan mærke, det ikke rigtig er gensidigt, at man ikke rigtig føler, at den anden også kæmper for det man nu, øh, prøver at hjælpe dem med, så bliver det hurtigt demotiverende, så er det ikke særlig sjovt” (218)

”Jeg siger: ”Jamen, hvorfor taber hun sig så ikke?” De siger: ”Hun lyver.” Jeg siger: ”Hun lyver da ikke, hun har smidt så mange penge, hun lyver sgu da ikke. Altså, hvorfor skulle man betale så meget og så lyve?” Og så kon-fronterede jeg hende med det, og spurgte hende direkte, jamen hvad, hvad sker der, hvor, hvorfor, hvad, hvad er det du indtager, som ikke står her, fordi hun havde en liste, hvor der var skrevet mad ned. Jamen hun, alt der stod der, det var det hun spiste af mad. Jeg siger, jamen der er noget andet, der er noget andet, der er noget mere der kommer ind over det. Tja, jamen altså hun havde da godt nok spist en magnum her i weekenden, jamen okay, hvor står den henne på listen” (265)

”Men, jeg kunne også mærke at det var sådan irriterende, fordi, så, det, jeg følte lidt at det var at spilde min tid ikke, for hvis hun ikke ved hvad hun vil. Så er det, fandme svært at få hende derhen, fordi så bliver det jo pludselig mig, der skal sige hvad det hun ville, og det er ikke særlig motiverende” (348)

”Det er jo motivation, tror jeg” (390)

”Så er det jo også sådan noget som skader selvfølgelig” (475)