fcstorebelt personlig træner pris

”Jeg siger jamen enten gør du hvad jeg beder dig om eller også skal jeg ikke være en del af dit projekt. For det der er personlig træning pris, og det der går du i stykker af. Og jeg skal ikke være, stå som træneren for dig, når du ødelægger dig selv, det vil jeg simpelthen ikke” (499)

”(…) men igen, det er det der igen teoretiske fremfor praktiske, hvis, hvis du har en masse teorier om at du skal gøre sådan og sådan og vedkommende er fuldstændig opslugt af alle de der forskellige hold, som ikke hjælper dig til mål, jamen så har du en anden udfordring” (518)

”Problemet er, at du ikke spiser det grøntsager, som du sidder og fortæller mig at du skal spise. Det er det der er problemet” (769)

”(…) det jeg mener også med erfaring, hvis du ikke har erfaring som person-lig træner, så kan det fandme være svært, at forudsige de der ting og finde ud af det og spørge ind til det” (779)

”(…) i starten var jeg også bange for at skramme folk væk, ikke, fordi nu hvis jeg nu stiller dem spørgsmålet, ”Jamen hvorfor vil du have personlig træning, hvorfor mig, hvorfor gør du det ikke selv?” Så var jeg da bange for at de sagde ”Nå ja, jamen det er jo også rigtig” og så smutter de og så fik jeg ingen kunde. Men det har jeg er jo også bare erfaret, det er jo ikke tilfældet, fordi folk de har jo tænkt over tingene før de kommer herind, jeg vil bare have dem til virkelig at gå i dybden med det, og virkelig tænke igennem, hvorfor skal jeg bruge mine penge her ” (782)

”Jeg synes ikke rigtig der er så meget udfordring i det som sådan, det er der selvfølgelig, men (pause) Øhm. Altså en udfordring for mig, jeg synes mere det er udfordring for klienten. Det ved jeg sgu ikke. (pause) Så, der er jo selv-følgelig nogle udfordringer, men jeg synes ikke, at jeg rammer imod så mange udfordringer, men det er nok bare fordi jeg kører den lidt på rutinen, så jeg ved hvordan folk de reagerer og så videre” (829)

”Jeg plejer, at sige, at hvis man har en træning om ugen, du har en time, hvor jeg er der sammen med dig, hvor jeg kan påvirke dig, og så har du 167 timer inden vi ses igen, hvor du kan fuck det op. Så hvis du ikke mentalt er klar til og tage imod de der 167 timer, der ellers er i løbet af ugen, uden min støtte ved siden af dig, så vil jeg jo ikke kunne flytte dig. Fordi så er det et skridt frem og 167 skridt tilbage, det bliver da godt nok en lang tur” (1067)

”Men jeg vil jo også sige, det er, det er også et job, hvor det kræver så sinds-sygt meget fokus fra, fra ens side af som træner, og det, det kan være meget drænende, så der bliver nødt til at være de her, succesoplevelser, hvor man li-gesom ser at, der, der er virkelig noget. Det, man kan virkelig gøre en forskel for nogle andre ikke. Så hvis man ikke rigtig føler det, så, så det godt nok op ad bakke” (1393)

”(…) netop det her med at man bliver, man, man skal virkelig være på hele tiden, øhm og øhm, jeg kan mærke efter de her år, at jeg har været træner, at jeg har, jeg er ved at være mættet. Af alt det træning her. Og jeg trænger til og, og lave noget som ikke påvi … Har så meget med træning at gøre, fordi, det er meget at holde styr på andre folks liv hele tiden. I en eller anden grad” (1406)

101

PT 4

”Altså man kan sige, efterhånden så er vi ved at have så meget erfaring, at det ikke er så, det er ikke så ofte at opleve udfordringer mere, men en gang i mel-lem kan du godt komme ud på, altså, at du får en klient ind, som har